Menu

(1 vote, average 5.00 out of 5)

Webdesign

Vi arbetar hårt för att leverera grafiskt stilrena och företagsanpassade webblösningar. Stort fokus läggs på att våra kunder känner att de sticker ut och kan kommunicera via sin webbplats.

Efter diskussioner och analys av vad ni vill förmedla via er webbplats, tar vi fram ett grafiskt förslag och inleder det kreativa pusslet tillsammans.

Vi värdesätter era önskemål och värderingar och bidrar med vår kunskap och erfarenhet av lyckade webblösningar.

Struktur

Utformningen bör organiseras på ett meningsfullt sätt som är enkelt att förstå för besökaren. Strukturern måste vara konsekvent.

 

Enkelhet

Webbplatsens tjänster måste kunna utföras enkelt utan att förvirra besökaren.

 

Synlighet

Den grafiska utfomningen måste ge besökaren en visuell och enkel tillgång till allt vad som erbjuds på webbplatsen. Onödig information bör sållas bort.

 

Copy

Texter ska vara skrivna för att läsas från skärm. Det viktigaste kommer först. Språkbruket måste vara lättfattligt och ha en rak och tydlig komunikation.

 

Vad väntar runt hörnet?

Nya tekniker står för dörren och vilken teknik som kommer att ligga till grund för framtidens gränssnitt kan endast tiden utvisa. Vi på Dioniq hänger med i utvecklingen, följder trender och håller ett vakande öga på våra kunders webbplatser och kan erbjuda det senaste inom webbutveckling. Vi ser till att ni hänger med.

Vill du ha kontinuerlig information det senaste inom webb och internet, anmäl er för vårt nyhetsbrev i kolumnen till höger.

 

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Vi bygger webblösningar som du kan utveckla vidare när det passar

Kontakta oss