Menu

Välkommen till DIONIQ webbyrå

(4 votes, average 4.75 out of 5)

Vi arbetar med webbutveckling och tar fram varumärkesstarka och kommunikativa webblösningar. Har ni behov av ett stort informationsflöde genom er webbplats, har ni kommit rätt. Vi tar fram en vinnande strategi med en rad effektiva webbaserade tjänster.

Specialiteter: Joomla CMS, Wordpress, e-handel, webdesign, innehållsmarknadsföring, sökmotoroptimering och konverteringsoptimering.

Förbättrad synlighet på internet ger dig fler kunder

Vi vill att du når rätt kunder. Därför lägger vi hårt fokus på att förbättra er synlighet, sökbarheten och användarupplevelsen på er webbplats främst genom Sökmotoroptimering (SEO), Konverteringsoptimering (CRO) och Innehållsmarknadsföring.

Vi tar fram och genomför strategier för Sociala medier och genom Sökmotorannonsering (PPC) ökar vi din närvaro ytterligare.
 

Hemsidor

Om ni börjar från schratch tar vi fram en helhetslösning åt er. Vi utför även redesign av befintliga webbplatser, skapar eller modifierar företagslogotyper och tar fram grafiska profiler. Vårt arbete består helt enkelt i att ta fram en vinnande och proffesionell helhetslösning för ert företag. Det ska se bra ut, vara lätt att navigera sig runt på webbplatsen och ha en genomtänkt struktur till ett rimligt pris. Vi tar även hand om domänregistrering och konfigurering av er e-post.
 

E-handel

För dig som vill starta försäljning i en webshop tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet och som du kan växa i. Vi tar fram en helhetslösning och lägger stort fokus på enkelhet både för dig som shopägare och för dina kunder. Vi väcker köplust med snygg design och enkelhet. Läs mer våra tjänster inom e-handel här.
 

PR och kommunikation

Vad har du för nytta av en ny och fantastisk webbplats om ingen besöker den? Vi hjälper er med att marknadsföra er webbplats och stödjer er med de löpande uppdateringarna. Textinnehåll slipas för högsta tänkbara läsbarhet.
 

Sociala medier

Har ni funderat kring fenomenet sociala medier som tex Facebook, Twitter eller Flickr? Vi hjälper er att komma igång och kan integrera dessa i er webbplats.
 

Prissättning

Vi föredrar att lämna fasta priser på våra projekt. Vi kan erbjuda ett standardpaket innehållande en sökmotoroptimerad CMS uppbyggd webbplats med en template (grafisk sidmall) anpassad för ert företag. Har ni speciella önskemål gällande utformning och innehåll och funktioner, skräddarsyr vi en lösning åt er och lämnar en offert.
 

Välkommen till oss!

Johan Phalén
DIONIQ webdevelopment

 

powered by contentmap

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Vi bygger webblösningar som du kan utveckla vidare när det passar

Kontakta oss