Menu

"Jag rekommenderar webbyrån DIONIQ å det varmaste. Vår skola har haft ett samarbete med Johan under flera år. Johan är ödmjuk och lyssnar alltid in våra behov, sedan kommer han med bra förslag och fungerande lösningar!
Behöver vi hjälp av olika tekniska slag så finns han alltid tillgänglig med sitt stora kunnande och goda kompetens."
Anne-Marie Utterström Olsson, Rektor VD
Montessoriskolan i Norrtälje

”Vi har förtroende för Johan och hans kunnande. Därför kontaktade vi honom när vi ville starta upp en ny hemsida. Många förändringar har gjorts under tiden, men det mesta har varit möjligt att genomföra. Det har varit ett inspirerande samarbete.
Eva Pedersen, utbildningshandläggare Kunskapscentrum Nordost

"Vi beställde logotype och hemsida till vårt företag av DIONIQ och blev smått överraskade över hur snabbt och effektivt Johan arbetade. Vi fick goda råd och arbetet utfördes, levererades och det gick snabbare än väntat. Vi kan varmt rekommendera DIONIQ till andra."
Ray Svitzer, VD Svitzergruppen

Scandinavian nutrition AB

Scandinavian nutrition säljer väl utvalda kosttillskott i sin mobilanpassade webshop. Med betallösningen Klarna checkout finns möjligheten att betala med kreditkort, faktura, delbetalning eller direkt mot bank.

Read more...

Sweloc Text AB

Sweloc Text Ab utför översättningar till svenska av IT-relaterat material, marknadstexter, tekniska handböcker, e-kurser, webbsidor, appar, hjälptexter med mera på uppdrag av större och mindre företag.

Read more...

Offert inom 24 timmar Få en snabb uppfattning av hur mycket det skulle kosta att bygga er webblösning.

Få en offert nu!