Menu

(2 votes, average 5.00 out of 5)

Webbyrån DIONIQ

DIONIQ består av ett team med stor erfarenhet inom webbutveckling, grafisk form, PR, internet marknadsföring och animation. Dioniq startade 1998 av två konsulter med fokus på information och grafisk form för webben. Affärsidén var då att skapa slagkraftiga och lättanvända webbplatser och intranät åt företag.

 

Idag är våra affärsområden större

I våra projekt arbetar vi fram digitala strategier, identiteter, utvecklar kreativa koncept, arbetar med informationsstruktur, webdesign och animation. Vi hjälper våra kunder att utveckla sin affär via digitala medier – vilket kan resultera i allt från stora webbplatser till applikationer inom sociala medier.
 

Digital identitet och grafiska profiler

Ett företags webbplats är idag den plats där de flesta av blivande och redan befintliga kunder besöker företag. Därför är det viktigt att den upplevs så som du vill att ditt företag ska upplevas. Struktur, innehåll, copy, funktionalitet och design är viktiga beståndsdelar. En väl utvecklad digital identitet underlättar för användaren att hitta det han söker och förmedlar varumärkets kärnvärden.
 

Relationer

Vi ser gärna långsiktigt på våra relationer med dig som kund. Vi står till ert förfogande även efter avslutade projekt och svarar på frågor kring er webblösning.

Vi arbetar med stora och små företag och samarbetar även med en rad byrårer inom event och marknadsföring när vi tar fram webbaserade kampanjer. En del företag hyr in oss för ha ha full kontroll och kunna koncentrera sig på sin huvudverksamhet och få ett effektivt flödde på sina webbplatser.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.

Tel. 08-533 328 85 e-post. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

powered by contentmap

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Vi bygger webblösningar som du kan utveckla vidare när det passar

Kontakta oss