Menu

E-handel

(1 vote, average 5.00 out of 5)

Virtuemart för Joomla

När det gäller e-handelslösningar för Joomla är VirtueMart den bästa. VirtueMart är precis som Joomla en open-source lösning och har inga licenskostnader. Virtuemart har stöd för olika betalnings- och leveransfunktioner som t ex Klarna, Payer och Dibs m.fl.

WooCommerce för Wordpress

Har ni en en webbplats med Wordpress är det E-handelstillägget WooCommerce som gäller. Det är ett kraftfullt e-handelsplugin till WordPress som förvandlar din hemsida till en kraftfull nätbutik. Vi utför implementation i båda befintliga Wordpresssajter och nya.

WooCommerce har redan färdigutvecklade Plug-ins för de vanligaste betalningslösningarna på marknaden så som Klarna, Payer, Dibs m.fl. I och med att WooCommere är en plugin till WordPress förändras inte gränssnittet man arbetar mot som användare nämnvärt och är därför enkelt att använda för att hantera produkter, lager, betalningar m.m.

Prestashop webbshop

Prestashop är en av de senaste Open Source-lösningarna för e-handel och är ett mycket kraftfullt och lättanvänt verktyg.

Både du som shopägare och era kunder har en rad inbyggda inbyggda funktionerna. Eller vad sägs om stöd för att skicka ut rabattkuponger på födelsedagar, påminnelser om ej avslutade köp, affiliate-program, sponsorprogram, tipsa en vän m.m.

Med Prestashop startar du enkelt en webshop. Har man ett lite mindre sortiment går det utmärkt att lägga upp produkterna manuellt, annars går det bra att göra en import från CSV-listor.

Prestashop har färdigutvecklade Plug-ins för de vanligaste betalningslösningarna på marknaden så som Klarna, Payson, Dibs m.fl.

Se några av våra utvecklade webshopar här

 

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Vi bygger webblösningar som du kan utveckla vidare när det passar

Kontakta oss