Menu

Webbutveckling

(0 votes, average 0 out of 5)

Vår erfarenhet inom content management system och dess kapacitet ger er möjlighet att få ett försprång och ständigt ligga i framkant. Ni uppdaterar och administrerar webbplatsens tjänster direkt i webbläsaren från vilken internetuppkopplad dator som helst. På Dioniq arbetar vi intensivt både tekniskt och visuellt för att få fram konkreta användarvänliga lösningar för er strategi på webben. Vi använder beprövade "best practices" tekonologier för att leverera våra webblösningar på bästa sätt.

 

Teknisk konsultation

Vi tar oss an webbprojekt på konsultbasis. Med över ett decennium i branchen har vi arbetat med kunder i ett stort antal olika brancher, där vi överfört och optimerat företagskoncept till webben.

Vi kontrollerar noggrant alla de komponenter och tjänster som vi bygger in på er webbplats. Vår stora uppgift är att se till att du känner nyttan med de vi levererar.

 

Sökmotoroptimering (SEO)

Att optimera en webbplats maximalt för sökmotorerna är en viktig del i byggandet. Vi använder den senaste tekniken när vi sökmotoroptimerar webbplatser för att få en hög ranking i sökmotorerna. Vi kan även ge dig möjligheten att läsa av potentiella kunders beteende på er webbplats. Som en del av vår målinriktade inställning arbetar vi hårt med att identifiera konkreta mätbara mål i samtliga våra projekt.

 

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Vi bygger webblösningar som du kan utveckla vidare när det passar

Kontakta oss